До Сполучених Штатів відбули Євгенія Кравчук, Марія Іонова, Іванна Климпуш-Цинцадзе, Анастасія Радіна та Леся Забуранна. «Уже провели зустріч з Atlantic Coucil, – написала на своїй сторінці в Фейсбук М. Іонова. – Наполягаємо на збільшенні військової та гуманітарної допомоги, а також посиленні санкційного тиску на росію. Санкції повинні бути всеохоплюючими без жодних лазівок для їхнього обходу, аби ціною агресії кремля став якнайшвидший крах російської економіки та цієї фашистської імперії. Говоримо про військові злочини путіна і його поплічників. Світ не має дивитись на реальність з закритими очима».

Іванна Климпуш-Цинцадзе також поділилася роздумами на своїй сторінці: «Далека подорож. Дивно бачити світ без блок-постів, без сирен, без руйнувань. Усередині почуваюся, як навіжений наїжачений звір, якого не розуміє цей світ. Які ще слова добирати, до яких цінностей апелювати, щоби пояснити людям тут, на Заході, яке зло лютує зараз в Україні? Використаємо разом з колегами кожну хвилину, щоб достукатися до сердець тих, від кого залежать важливі рішення. Нам потрібно більше зброї, нам потрібно більше рішучості вільного світу. Вірю, спільними зусиллями політиків, діаспори, громадянського суспільства нам вдасться зробити неможливе. 
Виклики просто не залишають нам іншого виходу».

А Євгенія Кравчук зауважила: «Жіночий дипломатичний батальйон повертається». Вона поінформувала, що кілька наступних днів будуть наповнені зустрічами в Конгресі, Сенаті, з урядом США і ефірами на американських телеканалах. «Зброя, санкції, гроші – потрібні елементи для перемоги України. Очікуємо лідерства від США в цих питаннях», – резюмувала парламентарій.