Триває візит української парламентської делегації до США. За словами однієї з представниць делегації – народного депутата Лесі Забуранної, основна задача, яка стоїть перед нашими парламентарками – розповісти американським колегам, а також представникам ЗМІ, громадських організацій і діаспори про реальну картину російської війни в Україні. Про це вона написала на своїй сторінці в Фейсбук. 

Уже вранці першого дня свого візиту народні депутатки провели зустріч із заступницею адміністратора Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Ізабель Коулман щодо якомога скорішого надання Сполученими Штатами Америки широкої гуманітарної підтримки українським містам і селам. «Зі свого боку, наголосила на важливості передачі такої допомоги саме в місто Київ та Київську область, де з самого початку війни російські солдати ведуть запеклі бої в спробах  захопити столицю», – йдеться у повідомленні Л. Забуранної.

«Увечері мали плідну зустріч із конгресменами обох партій та нашими польськими колегами, де відпрацювали спільну стратегію для активної та негайної військової підтримки для України, – продовжила вона. – Віримо в нашу перемогу та зробимо все, щоб пришвидшити її»!