«НАТО доведеться запитати себе: чи маємо все необхідне для самооборони? Чи є у нас люди, щоб захистити себе? І пощади не буде, пощади не буде! Не тільки Україна буде денацифікована, війна проти Європи та всього світу набуває більш конкретних обрисів, що означає, що нам доведеться діяти по-іншому і набагато жорсткіше», – ці слова в останній програмі путінського пропагандиста Владіміра Соловйова пролунали на державному каналі «росія-1». Він пригрозив європейським країнам та НАТО війною і пообіцяв, що росія перемеле військову машину альянсу. Божевільна фантазія кремлівського лакузи розігралась до того, що він поставив питання, чи вистачить у НАТО та США зброї та людей для самооборони.

Ці заяви на межі божевілля прозвучали після того, як в Італії уряд заарештував майно Соловйова, а віллу на озері Комо намагалися спалити. На воротях невідомі написали «вбивця» і вилили в басейн червону фарбу. Схоже, після втрати майна на вісім мільйонів у путінського гебельса дах поїхав. Все нажите непосильною працею враз пропало – ось звідки стільки жовчі та ненависті.

У дуеті з Соловйовим на каналі «росія-1» заспівала і Скабеєва: «Те, що відбувається, можна сміливо назвати третьою світовою війною. Зараз ми воюємо проти інфраструктури НАТО, якщо не проти самого НАТО».

З пропагандистами все зрозуміло – у них припадки запрограмованого Кремлем божевілля. Але коли до них з божевільною маячнею долучається заступник командувача Центрального військового округу генерал-майор Рустам Міннекаєв, виникає питання: «Чому неспокійно у російському дурдомі, під ким нині захиталися крісла?»

Ось що генерал заявив на зборах Спілки підприємств оборонних галузей промисловості Свердловської області: «Ми воюємо зі всім світом, як було у велику вітчизняну війну. Вся Європа, весь світ проти нас був, а зараз те саме. Вони ніколи не любили росію». 
А далі генерала понесло – кинувся прокладати сухопутний кордон до Криму і до Придністров’я.

А тепер уявіть собі, як живеться в божевільній росії скромному сибіряку на прізвище Сергій Зеленський. Мешканець Новосибірська, інвалід третьої групи з діагнозом «ішемічна хвороба серця» ніяк не може влаштуватися на роботу. На знак протесту вирішив оголосити голодування.

Він приходить до роботодавця, а його всюди питають, чому родич з України не допоможе? 

«Що робити, якщо я звертаюся до керівника, а він відкриває паспорт і каже: шановний, чи не родич ти? Всі керівники бюджетних організацій трясуться за свої крісла, і передусім вони думають, а що буде, якщо товариша з таким прізвищем працевлаштувати», – скаржиться на свою долю 45-річний росіянин Сергій Зеленський. Він народився і виріс в Новосибірську, вже другий рік не може знайти роботу.

Що може чекати сибіряка Зеленського в країні, громадян якої фашистський режим путіна з соловйовими і скабеєвими перетворює на ідіотів? Питання риторичне.

До путінського дурдому стовідсотково приписався і член ради федерації росії Костянтин Косачов. Він закликає евакуювати росіян з країн Європи. Тільки питання в тому, чи захочуть вони повертатися із заможної Європи до пограбованої путінським кланом бідної росії. І як евакуювати, якщо повітряний простір закритий, порти закриті, на підводах?

Тим часом на Великдень у Москві поліція затримала Андрія Крюкова. Він прийшов на Красну площу з плакатом «Христос за мир». На вулиці Тверській така сама доля спіткала і Юрія Сердюкова – той тримав плакат «Ні війні». Їх доставили до відділення поліції і склали протоколи за порушення законодавства. Дурдом розширюється. Росія велика. Всім ідіотам вистачить простору, але коли вони зосереджені в одному місці – Кремлі – це небезпечно для країни і особливо для найближчих сусідів. 

На знімках: вілла пропагандиста Соловйова в Італії на озері Комо.

Фото з відкритих джерел.