Група В. «Лудогорець» (Болгарія, Разград) — ПСВ (Нідерланди, Ейндговен). 2:0.

«Чорноморець» (Україна, Одеса) — «Динамо» (Хорватія, Загреб). 2:1. Голи: Бечирай, 20, Антонов, 78, Діденко, 90+1.

«Чорноморець»: Безотосний, Бергер, К. Ковальчук, Гай, Бобко, Джедже (Діденко, 74), Фонтанелло, Зубейко, Антонов, Кутас (Прийомов, 27), Рієра (Де Матос, 46). Тренер — Роман Григорчук.

«Динамо»: Зеленіка, Пінту (Адемі, 46), Антолич, Едді, Памич (Брозович, 76), Бечирай, Ліма, Леко, Рукавіна, Шимунович, Галилович (Фернандес, 64). Тренер — Зоран Мамич.

Рефері — Фелікс Цваєр (Німеччина).

Одеса. Стадіон «Чорноморець». 14 182 глядачі. 2 градуси.

— Можна перевести подих і порадіти, — сказав після вольової перемоги одеситів їхній наставник Роман Григорчук. — У таких зустрічах зазвичай набуваються дуже важливі речі для футболу у психологічному аспекті: це і впевненість у собі і, напевно, міцніють ще не до кінця сформовані характери. Нам достатньо було і нічиєї — все одно треба перемагати в Нідерландах. Головне було, щоб ПСВ не виграв, адже тоді нам потрібно було б долати господарів в Ейндговені з рахунком 3:0, а це вкрай непросто зробити. Для нас все склалося дуже добре.

За словами Григорчука, дуже важливо, що «Чорноморець» зміг виграти після такого бездарного початку матчу.

— Я не розумів, що відбувається, — зазначив наставник, — тотальна перевага суперника, і навіть не тактична. Ми отримали дуже серйозний урок, аналіз повинен показати, чому було погано і як стало краще. Головне, що ми маємо шанс. Я дуже переживав, щоб ми його не втратили. Є і шанс, і мотивація.