23 листопада 2013 року в київському Палаці спорту відбувся чемпіонат світу з танцювального спорту в категорії «дорослі» за стандартною програмою. У ньому взяли участь 70 пар з 39 країн. На змаганнях виступили дві наші пари: чемпіони України Юрій Петров і Яна Кожухар (Сімферополь) і срібні призери чемпіонату країни Володимир Лятов і Вероніка Мишко (Ужгород).
Під час урочистого відкриття змагань міністр молоді та спорту Равіль Сафіуллін зачитав вітання Президента України Віктора Федоровича Януковича з побажаннями гарного настрою, незабутніх вражень і яскравих перемог.
Свої вітання учасникам чемпіонату світу з танцювального спорту також надіслали: Прем’єр-міністр України Микола Азаров, Голова Верховної Ради України Володимир Рибак, міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін, президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, президент Спортивного комітету України Ілля Шевляк.
У своєму зверненні до учасників змагання, тренерів, суддів і численних глядачів президент Всеукраїнської федерації танцювального спорту, народний депутат України, Герой України Борис Дейч зазначив, що Президент України Віктор Янукович одними з пріоритетів державної політики вважає розвиток спорту, підтримання здорового способу життя й будівництво спортивної інфраструктури.
Від імені організаторів Борис Дейч висловив щиру подяку Віктору Федоровичу за надану підтримку.
Проведення в столиці України змагань настільки високого рівня стало можливим завдяки спільним зусиллям організаторів, серед яких: Міністерство молоді та спорту України, Всесвітня федерація танцювального спорту, Всеукраїнська федерація танцювального спорту.
Великий особистий внесок в організацію проведення чемпіонату зробили: президент Всесвітньої федерації танцювального спорту Карлос Фрайтаг, міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін, президенти Національного олімпійського комітету Сергій Бубка й Спортивного комітету України Ілля Шевляк.
Борис Дейч наголосив, що танець — це комбінація спорту і мистецтва, руху й музики, краси та сили, елегантності й витривалості. Він висловив упевненість, що тільки завдяки кропіткій і самовідданій роботі тренерів та наполегливій праці спортсменів можливі чудові досягнення й результати.
У своєму виступі Борис Дейч навів відомий вислів: «Коли людина танцює — вона щаслива, а коли щаслива — вона танцює!» «Тож танцюйте й будьте щасливі!» — побажав він усім присутнім.
За підсумками змагань українська пара — Юрій Петров і Яна Кожухар — увійшла до числа фіналістів.
 
Фіналісти чемпіонату світу члени української делегації Яна Кожухар і Юрій Петров.


Винесення прапора Всеукраїнської федерації танцювального спорту.


Зліва направо: міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін, президент Всеукраїнської федерації танцювального спорту, народний депутат України, Герой України Борис Дейч та президент Всесвітньої федерації танцювального спорту Карлос Фрайтаг.
Фото надано прес-службою народного депутата України Бориса Дейча.