«Ніколи знову». 8 травня – пам’ятний день, встановлений з метою гідного вшанування подвигу українського народу та його внеску у перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні. 

Про що думає рашист, який стріляє в потилицю, ґвалтує, катує український народ? Який запускає крилаті ракети у мирно сплячі міста. Чи який танком переїжджає чоловіка на велосипеді? Про що думає росіянка, яка епже:  "Насілуй, только предохраняйся"? 

Вони не думають, бо вони - рашисти… Цинічна, брехлива та дика армія світу нищить Україну в ХХІ столітті… 

Сьогодні 8 травня - День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Десятки років світ казав: "Ніколи знову". Проте рашисти вкотре наголошували: "Можем павтаріть". І повторили: підло напавши на Україну, прикриваючись брехливою пропагандою. 

Ветерани, літні люди, які вижили у Другій світовій війні, сьогодні теж гинуть від рук рашистів. Люди, які дітьми пережили лихоліття і всі жахіття війни, переживають ще гірше пекло знову. Бо все, що приносить росія, - це смерть та страждання.

Для нас, поряд із вшануванням подвигу українського народу у Другій світовій війні, "Ніколи знову" - це більше зброї, потужніші санкції, об‘єднаний світ проти зла, яке несе росія. 

Ми точно знаємо одне: ми зробимо так, щоб жахіття війни більше ніколи не повторилися. Українці ніколи не забудуть весь біль та горе, які пережили за останні місяці. І майбутні покоління українців вкладатимуть у слова «Ніколи знову» подвійний сенс. Ми переможемо рашистську нечисть, як було переможено нацизм у Другій світовій війні. 

Вічна пам’ять всім загиблим у Другій світовій війні.  

Світла пам’ять всім загиблим в українській війні за свободу. 

Україна переможе!

Україна вже перемагає!

Інформаційне управління