Про це інформує міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов на своїй сторінці у соціальній мережі.

«Від міністра з питань розвитку та зовнішньої торгівлі Фінляндії Вілле Скіннарі почув вітання щодо української заявки на членство в Європейському Союзі. Також був радий подякувати за готовність Фінляндії допомагати нам із реформами та ділитися своїм досвідом.

На зустрічі з міністеркою у європейських справах та з питань управління власності пані Тютті Туппурайнен та міністеркою з питань місцевого самоврядування пані Сірпою Паатеро почув важливі для нас слова, що настане той день, коли Україна стане членом ЄС. І що демократична Україна посилить Європу.

Із заступником державного секретаря з європейських справ у Кабінеті Прем’єр-міністра Фінляндії Ярі Луото обговорили євроінтеграційні прагнення України.

Під час зустрічі з керівницею Великого Комітету Парламенту Фінляндії Сату Хассі та керівником Комітету із закордонних справ Парламенту Фінляндії Юссі Халла-Ахо обговорили важливість однозначних сигналів щодо європерспективи для України.

Мої співрозмовники зауважили, що Україна має отримати чіткий шлях до Європейського Союзу.

Окремої уваги заслуговує зустріч з Групою дружби з Україною у Парламенті Фінляндії за участю керівника цієї групи Петера Остмана. Вдячний за неймовірні слова підтримки нашій державі у ці історичні часи!» – інформує міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов на своїй   офіційній сторінці у соцмережі.

«Голос України».