Листопад — сутінки року. Цього не можна сказати про одеські ринки — на них буяння фарб осіннього врожаю овочів і фруктів. Помідори, огірки, виноград, сливи, яблука не втратити літніх кольорів. Помідори сьогодні продають по 10 гривень за кілограм, капусту молоду — по 4, виноград віддають за 8, яблука йдуть (залежно від сорту) — від 4 до 12. Картоплю й цибулю можна купити по 4 гривні, редис — по 5, а буряк — по 4. Огірки практично на всіх ринках області — за 12 гривень.
Усі основні ринки міста — «Привоз», «Новий», «Північний», «Південний» — буквально забиті покупцями.
У м’ясних рядах присутній увесь асортименти як м’яса, субпродуктів, так і виробів із них — ковбаса, сало, підчеревина, «кров’янка», копченості. Свинина в середньому продається по 60 гривень за кілограм, як і яловичина, і телятина; філе яловичини — по 100 гривень, баранина — 80. Сало солоне йде за 50 гривень за кілограм.
Кілограм камбали продають за 80 гривень, бички — за 40, оселедець-«дунайка» — по 10 гривень за штуку. Імпортна модна риба сібас коштує від 40 до 80 гривень за кілограм.
Ціни на продукцію «молочного цеху» тримаються на традиційному рівні: сир кисломолочний — 40 гривень за кілограм, бринза коров’яча — 50, масло вершкове — 100, сметана — 45. Незвично високі для листопада цінові параметри на яйця курячі — від 12 до 16 гривень.
Одеса.