2 400 кілометрів – довжина лінії фронту російсько-української війни. На цій вогняній межі наші воїни боронять від рашистської навали не тільки рідну землю, а й весь цивілізований світ. Сьогодні український захисник – синонім слову «герой». І, напевно, не вистачить всіх слів вдячності на різних мовах, аби вшанувати кожного з них…

Бійців  25 окремої повітрянодесантної Січеславської бригади нагороджено почесною відзнакою Президента України Володимира Зеленського «За мужність та відвагу».

Успішний адвокат, eкс-командир 1-ї  парашутнодесантної роти  1-ї батальйонної тактичної групи  згаданої бригади Олексій Лясковець 24 лютого змінив діловий костюм на  берці та піксельну форму, а його візитівкою став позивний «Британець». Відтоді він на передовій української спецвійни з путінською ордою. Каже: якщо вдається посмакувати філіжанку кави з побратимами між боями та згадати тих, хто чекає на їх повернення з Перемогою вдома, то це вже маленька нагорода.

Почесною відзнакою Президента України Володимира Зеленського «За мужність та відвагу» також нагороджено 79 окрема десантно-штурмова бригада, 80 окрема десантно-штурмова бригада, 81 окрема аеромобільна бригада та 95 окрема десантно-штурмова бригада. Вітаємо наших героїв!