На знімку: під час передачі допомоги українським захисникам.

Щоразу, відвідуючи військові колективи, народний обранець привозить українським захисникам нову техніку та різні необхідні у бойових буднях речі. Не забуває він завантажити бус і продуктами та смаколиками для воїнів.

Цього разу, завітавши до 57-ї окремої мотопіхотної бригади, Руслан Горбенко разом зі своєю командою привіз хлопцям цілий бус печива, згущеного молока, засобів гігієни, човен та баки для води.

Службовцям Національної поліції стануть у пригоді завезені народним депутатом сонячні станції, ліхтарі, пауербанки, провіант.

Військовослужбовцям Луганського прикордонного загону Руслан Горбенко передав Starlink і вантаж провіанту.

«Верховна Рада України — разом із ЗСУ! Моя окрема гордість — виготовлений для 79-ї бригади комплект броньованих шин на командирський КОЗАК, — зазначив Руслан Горбенко, підбиваючи підсумки доброчинної місії. — Також героям України привіз Toyota RAV та причіп у подарунок».

Руслан Горбенко разом із народним депутатом України Олександром Суховим також ремонтують техніку для військових. Відновлені технічні засоби він та його помічники привозять самі або їх доправляють у район бойових дій інші волонтери. Команда патріотів-доброчинців, об’єднана ідеєю допомоги українському війську, нещодавно повернула відремонтований позашляховик для 34-го батальйону.

Свою вдячність за раніше виконану місію доброчинності народному депутату України Руслану Горбенку і депутату Білоцерківської міської ради Станіславу Доліду висловили бійці 72-ї ОМБр. У листі подяки українські захисники, зокрема, зазначили:

«Велика вдячність від бійців 72-ї ОМБр народному депутату України Руслану Горбенку, який надав автомобіль екстреної медичної допомоги, та депутату Білоцерківської міської ради Станіславу Доліду, який надав поза- шляховик VW Amarok. Завдяки цим авто було вчасно вивезено з поля бою понад 35 наших важкопоранених бійців. Завдяки вашій допомозі, шановні Руслане і Станіславе, були врятовані життя наших героїв. Хай береже Вас Бог! Разом до Перемоги! Все буде Україна!».

Луганська область.

Фото зі сторінки Руслана Горбенка у Фейсбуці.