Про це повідомив речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук.

Нещодавно Збройні Сили України високоточним ударом HIMARS знищили залізничний ешелон, що віз з окупованого росіянами Криму військову техніку та боєприпаси на Херсонщину.

Знищено поїзд із понад 40 вагонами, який прибув на залізничну станцію Брилівка, що у Херсонській області. Попередньо втрати живої сили ворога становлять: майже 80 осіб загиблих та 200 поранених.

Про це також написав у Фейсбуці радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Машиністи та обслуговуючий персонал компанії РЖД, що забезпечує логістику вбивств з території Росії на територію України, також загинули разом з іншими орками. Це не перший випадок загибелі машиністів РЖД в Україні. І не останній.

Якщо ваші родичі працюють машиністами в Українському Криму або в областях Росії, з яких на територію України доставляються ешелони з боєприпасами, знайте: вони потенційні смертники!

Кожен ешелон з бойовою технікою, особовим складом та БК відстежується в режимі реального часу з космосу і вдень, і вночі.

Ракети HIMARS знищують усіх солдатів і офіцерів, найманців і обслуговуючий персонал РЖД.

Хочете, щоб ваші рідні машиністи тепловозів та електровозів залишилися живими? Тоді переконуйте їх зламати ногу, руку, захворіти, але не вести залізничні ешелони в Україну! Інакше — смерть чи, в кращому разі, інвалідність неминуча».