На Донеччині російські загарбники зосереджують зусилля на Бахмутському напрямку. Окупанти використовують білорусь для перекидання диверсійно-розвідувальних груп на територію України. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

«Станом на 3 серпня в Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два ворожі носії оперативно-тактичних ракет «Калібр», загальний залп — 16 ракет. В Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації, утримуючи на бойовому чергуванні чотири кораблі і катери та один десантний корабель для логістичного забезпечення. У Середземному морі — п’ять носіїв крилатих ракет «Калібр», — інформує станом на 3.08 командування ВМС ЗСУ.

За допомогою нової високоточної зброї українська армія знищує логістичні центри в тилу ворога. У ніч на середу відмінусували ще два ворожі склади з боєприпасами на Херсонщині — в районі Берислава та Чорнобаївки. А напередодні влучили по залізничному ешелону російських загарбників на станції Брилівка Херсонської області, який налічував понад 40 вагонів з живою силою, технікою та боє-
припасами. Такі дії ЗСУ значно ускладнюють логістику для армії рф на південному фронті.