Про це він написав на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці.

Паралельно із боями на Донбасі, Херсонщині, із обстрілами Харкова та Миколаєва – йде інформаційна війна. Вона має свою логіку, свої «битви» й етапи підготовки до наступних. Вона має своїх героїв і свої результати.І в ній фашиська росія путіна теж програЄ і в результатів прогрАє – рано чи пізно. 

А ще вона має свою зброю: сотні статей та сюжетів, десятки топових політиків та навіть цілі партії й уряди, гігабайти відео у соцмережах, мільйони акаунтів ботів... І особливо небезпечна та підступна зброя – міжнародні організаціі. 

У статуті кожної з яких написано, що вони мають бути неупередженими. Але на ділі буває по-різному... За майже півроку війни ми переживали від них різні удари, чули різні слова, читали різні стейтменти. Але точно були приклади підтримки України, попри свої внутрішні проблеми та різноголосся і навіть попри «неупередженість», бо як вона може бути до людського горя?? Виявляється, може...

Сьогодні такий підступний удар був з боку правозахисної організації... Не буду заглиблюватись у деталі, я думаю все і так зрозуміло. Що причиною: гроші, статуси, переконання чи невчасно зняте біле пальто – розберемося потім. 

Головне, не пропустити момент, коли всесвітньо відомий жовтий логотип стане червоним від української крові... А з тим – і довіра до організації і правозахисного руху зокрема...