Тут виготовляють плодоовочеві консерви, безалкогольні напої, різноманітні приправи до страв, хлібний квас, гірчицю, хрін, майонез, круп’яні палички тощо. Підприємство є одним із співзасновників агропромислового кластеру «АгроВін», створеного у співпраці з французькими партнерами. Участь у кластері дала можливість розширити ринок збуту одного з видів продукції: тепер вінницьку гірчицю поставляють до Франції та Німеччини.
«З початку війни ми тільки на декілька днів зупиняли роботу, у нас збережено всі робочі місця, — розповіла директор Вінницької харчосмакової фабрики Любов Семенюк. — За рахунок того, що маємо власний транспорт, забезпечили ним доставку продукції у наші мережі».
За словами керівниці фабрики, у цей непростий час підприємство вийшло на зарубіжний ринок. Уклали контракти з французькими та німецькими компаніями. «Для нас це додаткові кошти у валюті, а для бюджету громади — більше податків», — зазначає директор фабрики.