Тут виготовляють плодоовочеві консерви, безалкогольні напої, різноманітні приправи до страв, хлібний квас, гірчицю, хрін, майонез, круп'яні палички тощо. Підприємство є одним із співзасновників агропромислового кластеру "АгроВін", створеного у співпраці з французькими партнерами. Участь у кластері дала можливість розширити ринок збуту одного з видів продукції: тепер вінницьку гірчицю поставляють до Франції та Німеччини.
"З початку війни ми тільки на декілька днів зупиняли роботу, у нас збережено всі робочі місця, - розповіла директор Вінницької харчосмакової фабрики Любов Семенюк. - За рахунок того, що маємо власний транспорт, забезпечили ним доставку продукції у наші мережі".
За словами керівниці фабрики, у цей непростий час підприємство вийшло на зарубіжний ринок. Уклали контракти з французькими та німецькими компаніями. "Для нас це додаткові кошти у валюті, а для бюджету громади - більше податків", - зазначає директор фабрики.
Вінницька область.