Помічники Святого Миколая готують свято для дітей із малозабезпечених родин Дніпропетровська. Крім подарунків, на маленьких містян чекає концерт, казкова хода і багато іншого. Про це 25 листопада розповіли організатори доброчинної акції «Миколай про тебе не забуде».

Подарунки для хлопчиків і дівчаток готують представники доброчинного фонду «Твори добро». За словами голови правління фонду Ірини Ялози, 18 і 19 грудня волонтери ходитимуть по домівках малят і вручатимуть їм подарунки. А вже 8 грудня відбудеться святковий концерт і парад помічників Святого Миколая.

«Це буде костюмована хода центральною вулицею міста, у якій можуть взяти участь не тільки волонтери, а й усі ті, хто хоче підтримати акцію й просто повеселитися, — пообіцяла Ірина Ялоза. — По завершенні параду відбудеться святковий концерт».

Сьогодні організація шукає помічників Святого Миколая для збирання подарунків, розвезення та вручення їх дітям. Незабаром волонтери почнуть працювати у великих супермаркетах міста: містяни зможуть купити цукерки або фрукти й відразу передати їх на «фабрику Святого Миколая». Також триває прийом заявок молодих виконавців для участі в безплатному концерті.