У Кіровограді через прорив теплотраси продовжують мерзнути мешканці кількох великих вулиць. Аварія на трубопроводі діаметром 800 мм сталася ще минулої неділі, 24 листопада. Через високий тиск у мережі довелося відключити від теплопостачання 350 об’єктів: житлові будинки, школи, дитячі садки, магазини.
Для ліквідації прориву було задіяно дві аварійно-ремонтні бригади та дев’ять одиниць спеціальної техніки. Відновлювальні роботи тривали весь понеділок.
Як повідомляє прес-служба КП «Теплоенергетик», цього року під час ремонтної кампанії працівники підприємства замінили у місті лише 3500 метрів трубопроводів (за загальної довжини понад 140 кілометрів). Зрозуміло, що цього недостатньо для стабільного і безперебійного функціонування підприємства та забезпечення жителів обласного центру теплом.
Директор комунального підприємства Сергій Кравченко постійно наголошує на тому, що теплові мережі міста старі й зношені. Особливо катастрофічна ситуація на розташованих майже в центрі вулицях Гагаріна та Київській.
Кіровоград.
 
На знімку: ремонтні роботи з ліквідації прориву теплотраси тривають.
Фото з сайту «Весь Кіровоград».