Державними нагородами «За сумлінне виконання службових обов’язків, відданість Військовій присязі та Українському народові, зразкове виконання службово-бойових завдань, особисту мужність і відвагу у складних умовах загрози життю та здоров’ю» удостоєні військові 3-ї бригади оперативного призначення НГУ — капітан Руслан Гопаненко та старший солдат Олександр Астаф’єв.

До речі, щоденно, від перших вибухів війни, працює гуманітарний штаб народного депутата в Харкові. Павло Сушко продовжує розвозити харків’янам і вимушеним переселенцям гуманітарну допомогу. Протягом недільного дня доставив десятки продуктових наборів людям, які зверталися по допомогу.

Нещодавно Павло Сушко і голова Харківської ОВА Олег Синєгубов передали два автомобілі прикордонникам для виконання бойових завдань. І один позашляховик — нацгвардійцям. Автівки придбали разом з колегами Романом Муликом, Дмитром Сніжком та Костянтином Караманіцем.

Так, спільними зусиллями за останній місяць народний депутат Павло Сушко, як повідомили «Голосу України» в прес-службі парламентарія, передав уже вісім автомобілів для Харківщини.

«Дякую всім нашим партнерам, благодійникам і просто небайдужим людям за надання таких життєво необхідних для України гуманітарних вантажів. Разом ми сильні! Рухаємося до Перемоги!» — зазначив парламентарій.

Фото надано прес-службою депутата.