Про це йдеться на офіційному сайті глави держави.

Приміщення закладу було пошкоджено внаслідок російського вторгнення, але відновлено до початку нового навчального року. З 1 вересня тут здобуватимуть знання 1300 учнів.

Володимир Зеленський узяв участь у тематичному уроці «Ми українці: честь і слава незламним!» і поспілкувався з маленькими школярами.

«Школа — це другий дім. Дуже приємно бачити стільки сонячних, яскравих, світлих діточок. Ви нас усіх сьогодні заряджаєте. Гарно вам навчатися, наснаги й усього найкращого», — сказав Президент.

Він також оглянув підвальне приміщення школи, облаштоване для укриття учнів під час повітряних тривог.

Як розповів Володимиру Зеленському голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, після повномасштабного вторгнення росії в Україну на Київщині постраждало 215 закладів освіти, 12 були зруйновані повністю.

З 1 вересня у регіоні в очному та змішаному форматі працюватимуть 412 дитячих садків і 548 шкіл. 82% шкіл мають укриття.

Наприкінці зустрічі глава держави разом з учнями першого класу взяв участь у церемонії погашення благодійних поштових марок «Пес Патрон». До церемонії приєднався і сам відомий пес — шукач вибухівки.