«Ракетно-артилерійськими підрозділами української армії відпрацьовано низку вогневих завдань по 9 пунктах управління, 2 поромних переправах, 2 пунктах управління безпілотниками, засобах протиповітряної оборони та скупченнях ворога. ЗСУ продовжують вогневий контроль над Антонівським, Каховським та Дар’ївським мостами.

Також потужно вдарили по двох локаціях російських окупантів у Мелітополі. Перша знищена ціль — склад боєприпасів у районі аеродрому, який росія вкотре безуспішно намагається відновити. Снаряди після удару детонували кілька годин після вибуху. «Ще одна пекельна ніч для окупантів у Мелітополі та ювелірна робота наших ЗСУ», — написав у своєму телеграм-каналі очільник міста Іван Федоров.

Ворог продовжує завдавати ударів по українських містах. За даними Генштабу, на Харківському напрямку ворог гатив з танків, ствольної та реактивної артилерії у районах населених пунктів Уди, Руські Тишки, Черкаські Тишки, Питомник, Великі Проходи, Старий Салтів, Петрівка, Перемога, Дементіївка, Пришиб. Також росія обстріляла Харків. Був приліт у Холодногірський район міста. За попередньою інформацією, жертв немає, проте пошкоджено чотири автомобілі. На Донецькому напрямку рф основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Успіхів не має.