Командир загону ССО майор Григорій Сіваченко подякував парламентарію та волонтерам за допомогу ЗСУ. «Ці дрони рятують життя нашим підготовленим воїнам», — наголосив Г. Сіваченко.

«Жодного дня без допомоги Збройним Силам», — зауважив зі свого боку П. Порошенко. «Я передаю нашим друзям обладнання і дрони — «очі», які дадуть їм змогу ще ефективніше виконувати своє завдання, про яке ми не можемо розповісти. Але просто повірте: вони дуже-дуже ефективні», — сказав він.

Раніше повідомлялося, що Фонд Порошенка спільно з волонтерами купили для ЗСУ кілька сотень дронів. «Ми не зупиняємося в допомозі армії і робимо це разом. Бо половина вартості кожного з майже 400 дронів — це ваші гроші, ваша допомога, ваша небайдужість і наша спільна рішучість захистити Україну», — звернувся народний депутат до всіх українців, які перераховують кошти на спільні проекти ГО «Справа громад» та Фонду Порошенка.

«Кожен закуплений нами дрон безпосередньо потрапляє в руки тих, хто його буде використовувати найбільш ефективно», — запевнив він.

«Зараз у нас дуже знаковий час. Ми бажаємо Збройним Силам України контрнаступу, чекаємо результатів і молимося за нашу Перемогу та поразку російських загарбників», — акцентував П. Порошенко.