Нацгвардійці вдячні українській діаспорі Англії і волонтерам за доставлений на фронт Nissan Navara.

Українська діаспора зібрала 3,8 тисячі фунтів стерлінгів, на який придбала в Англії уживаний Nissan Navara для одного з підрозділів військової частини 3017 Національної гвардії на Харківщині. Про це «Голосу України» повідомив полковник Анатолій Войтенко.

Важкою справою виявилася доставка авто з Англії до України. «Відправити його не могли майже два місяці, хоча перевізники обіцяли це зробити з дня на день. Доки не домовилися із зерновозом, яким переправили Nissan Navara до Франції», — розповідає Анатолій Войтенко.

Автовозом львівські волонтери доставили автомобіль до Львова. Машину перегнали до Києва, а потім уже до Харківської області.

Військовослужбовці Національної гвардії України вдячні і харківським волонтерам, які долучилися до цієї справи. Серед них — Олексій Немашкало, Микола Лиганенко, староста однієї з громад, та інші небайдужі мешканці.

Харків’янки сплели для автівки сітки. Завдяки Nissan Navara українські бійці мають змогу швидко реагувати на ситуацію та виконувати бойові завдання. Це вже третя автівка в підрозділі, яка допомагає нашим військовим боронити країну.

Фото надано одним з підрозділів Нацгвардії України.