Наші американські партнери в захваті від успіхів ЗСУ, поділився результатами робочої поїздки до США народний депутат від фракції «Голос», член парламентської делегації Роман Костенко (на знімку праворуч).

До речі, народний депутат, ветеран АТО з позивним «Гром», кіборг, Роман Костенко, нині активно та успішно поєднує роботу і на парламентському та дипломатичному фронтах, і на справжньому — нещадно б’є ворога!

Робота в США, за його словами, розпочалась із зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом України в США Оксаною Маркаровою в Українському домі.

«Війна на дипломатичному фронті не менш важлива, ніж на полях битв. Та підтримка, яку отримує Україна від США станом на сьогодні, і все озброєння, яке ми тримаємо в руках та з якого ефективно вражаємо ворога, — це результат системної та дуже непростої роботи наших дипломатів. Їхня праця сьогодні заслуговує високої оцінки. У цьому я особисто переконався, спілкуючись з американськими колегами», — цитує слова депутата прес-служба «Голосу».

Також делегація парламентаріїв зустрілась із сенаторами та конгресменами.

«Ми вдячні за всю підтримку, яку надає нам США, однак просимо ще більше допомоги, як з озброєнням, так і фінансової. Про це і розмовляли під час зустрічей із сенатором Шелдоном Уайтхаусом і конгресменами Йон Кім та Еріком Свалвеллем.

Обговорили й подальшу підтримку нашої економіки з головою комітету Палати представників Конгресу з питань асигнувань Розою Делауро. Працюємо на всіх фронтах далі», — резюмував Роман Костенко.