Розпочалися вони з урочистостей: колег, студентів, ветеранів галузі щиро привітали директор коледжу, доктор сільськогосподарських наук, заслужений лісівник України Ігор Іванюк, голова профкому закладу Іван Федьович, а також міський голова Олександр Ситайло, котрий відзначив подякою з нагоди свята весь колектив коледжу.

Низку викладачів за сумлінну, багаторічну працю, високий професіоналізм та з нагоди свята нагородили грамотами й подяками коледжу, а заступника директора з адміністративно-господарської роботи Євгенія Печенюка подякою Міністерства освіти і науки України.

Затим студенти й викладачі під час майстер-класу та лекції детально ознайомились із роботою, історією заснування, продукцією фірми Husqvarna. За участю випускниці коледжу, а нині народного депутата України Тетяни Грищенко (на знімку) (фракція «Слуга народу») відбулось урочисте відкриття навчальної лабораторії лісозаготівельних та садово-паркових технологій, створеної з ініціативи директора коледжу Ігоря Іванюка за сприяння компанії Husqvarna.

Особливо студентам коледжу сподобалася розповідь арбориста про фахову обрізку високих і старих дерев. І студенти, і викладачі схвально сприйняли пропозицію започаткувати курс лекцій із практичними заняттями на цю тему.

Житомирська область.

Фото автора.