Це перше в Україні підприємство, яке з 2014 року працює у сфері індустріальної аквакультури. Воно є лідером у країні з продажу кларієвого сома.
З діяльністю підприємства ознайомився начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль (на знімку в центрі).
На ТОВ «Лаурсен Аквакультура» товарну рибу середньої маси 1,0—1,5 кілограма вирощують за 6—8 місяців. Ще одна її перевага — висока технологічна продуктивність: як м’яса у тушці, так і філейної частини.
Процес вирощування мальків на підприємстві здійснюється в автономних лініях з абсолютним дотриманням санітарних вимог та урахуванням особливостей різних стадій зростання риби.
«Важливо, що на Рівненщині, попри війну, є підприємства, які платять податки, створюють робочі місця і розвиваються. Економічний фронт області працює», — прокоментував Віталій Коваль.