Щоденна копітка праця з перших днів війни — попри вибухи, холод чи спеку. За їхніми плечима — десятки кілометрів відновленої військової інфраструктури. Вони — воїни інженерного батальйону, і кожен на своєму фронті прокладає свою злітну смугу до Перемоги.

Нині разом з досвідченим офіцерським складом крок за кроком бійці батальйону інженерного забезпечення відновлюють інфраструктуру летовища. Кожен викладається на повну 24/7, не шкодуючи свого часу і сил, адже боєздатність військових частин залежить і від них, а це найважливіший аргумент та мотиватор.

Військовослужбовці батальйону розповіли, що горді служити в одному колективі з Героями, проводжати поглядом кожен літак та найцінніше — зустрічати наших пілотів після виконання бойового завдання.

— Це те, заради чого варто жити і боронити свою країну. Ми захищаємо своїх дітей і їхнє майбутнє, яке може вартувати нам життя, але ми не зупинимося! Кожна позитивна новина від захисників з фронту надихає нас. Наше головне і першочергове завдання — аби пілоти могли безперешкодно злітати, бити окупанта та наближати Перемогу в небі, а на землі про аеродромну смугу ми подбаємо самі! — запевнили фахівці інженерного батальйону.

Слава захисникам України!
Тримаємо стрій!

Переможемо разом!

Служба зв’язків з громадськістю Повітряного командування «Центр».