Воїни Десантно-штурмових військ ЗС України, разом з бойовими побратимами з Національної гвардії України визволили та взяли під контроль населений пункт Лиман Донецької області.
У своєму зверненні з нагоди цієї події Президент України Володимир Зеленський наголосив:

«Український прапор уже в Лимані Донецької області. Там ще тривають бойові дії. Але там вже немає і сліду від якогось псевдореферендуму.
Для України це логічно. А для ворога таких «нестиковочок» буде все більше і більше. Україна поверне своє. І на сході, і на півдні. І те, що пробували анексувати зараз, і Крим, який називають анексованим із 2014 року.Усюди буде наш прапор. Слава Україні!»

Заступниця Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк на своїй сторінці у Фейсбуці зазначила: «Наші героїчні військові продемонстрували всю нікчемність результатів так званих «референдумів», організованих рф на тимчасово захоплених українських територіях. Ми звільняємо своє, і свого нікому не віддамо, щоб там не малювали у своїй хворій уяві кремлівські чорти.

Слава Збройним Силам України! Слава 81 окремій аеромобільній десантній бригаді, підрозділам Національної гвардії України, батальйону Кульчицького, які звільнили та взяли під контроль Лиман Донецької області.

Донеччина - це Україна!».

На знімках: підняття Українських прапорів у визволеному від рашистів Лимані.

Фото з відкритих джерел.