На цьому Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук наголосив під час вручення  відзнак Верховної Ради України пораненим військовослужбовцям та військовим медикам з нагоди Дня захисників та захисниць України.

Нагородження відбулося у військовому госпіталі.

«Хочеться побажати вам, хто ціною свого здоров’я захищає Україну, лише одного: якнайшвидшого одужання. І нехай головне слово «перемога» якомога швидше прийде до нас всіх. Дякую вам за службу!», — зазначив Руслан Стефанчук під час вручення грамот Парламенту воїнам, що проходять лікування.

Крім того, він зустрівся з медичним персоналом та вручив відзнаки Верховної Ради України.

Від імені Парламенту Руслан Стефанчук висловив глибоку вдячність лікарям, які кожного дня і кожної хвилини надають допомогу нашим воїнам.

«Сьогодні ми відзначаємо День захисників та захисниць. Це молоде свято, але ми всі вже усвідомили його глибокий сенс та надзвичайну важливість. Захисники та захисниці оберігають нашу землю, а Ви оберігаєте наших оборонців. Низький уклін Вам за служіння українському народу», — подякував присутнім медичним працівникам Голова Верховної Ради України.

Він також поклав квіти до пам’ятного знаку загиблим військовим медикам та запалив біля нього символічну лампадку на знак вшанування подвигу лікарів.

Прес-служба Апарату Верховної Ради України