Воно піднімає дух, згуртовує, додає наснаги на боротьбу. Ті, хто пройшов горнило війни, стають рідними людьми на все життя.

Саме такими стали троє товаришів-росомах «Контрабас», «Макар» і «Кук». Усі троє — із заходу України, служать з першого дня формування бригади.

До цього рудобородий «Контрабас» працював електриком у Німеччині, але, як тільки дізнався про повномасштабне вторгнення росії, одразу взяв квиток і повернувся до України.

Статний «Макар» — програміст, займався розробкою інтернет-сайтів. А вусань «Кук» виготовляв у цеху ковбасні вироби.

Хоч «Контрабас» не має офіцерського звання, але був призначений в. о. командира взводу, бо раніше вже служив у зоні АТО. Хлопці самі його обрали як найбільш авторитетного і досвідченого.

«Ми підтримуємо один одного, разом вирішуємо усі проблемні питання. Я усіма задоволений», — каже воїн.

«Макар» і «Кук» підтверджують, що бойовий дух побратимів — на висоті. Хоч як рашисти намагаються залякати українців постійними обстрілами, отримують зворотний ефект — ми стаємо ще безстрашнішими.

Головне бажання товаришів після перемоги — створити свої сім’ї. «Кук» одразу планує розписатися з дівчиною. А «Макар» навіть помирився зі своєю колишньою.

«Контрабас» на завершення додає: «Хочемо жити спокійно і мирно, працювати в нашій країні, ростити дітей. Заради цього ми зараз на передовій».

Текст і фото прес-служби 68-ї окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша.