Але прагненню дорослих і дитини до мирного життя й людського щастя завадили російські терористи, які обстрілювали Бахмут з артилерії, ракет і літаків, руйнуючи будинки та вбиваючи цивільних жителів.

Востаннє Богданчик бачив живими своїх батьків, коли вони попросили сусідку приглядіти за хлопчиком, а самі пішли на похорон померлого родича. Прямуючи вулицею, подружжя потрапило під артилерійський вогонь, і вибух снаряда забрав життя чоловіка, його дружини і ненародженої дитинки, якій так і не судилося побачити світ...

Тіла загиблих пролежали просто неба декілька днів, бо ворожі атаки не припинялися, і забрати їх було неможливо. Дізнавшись, що його тато, мама й ненароджений братик або сестричка загинули, Богдан утік від сусідки, схопив велосипед і поїхав на те місце, куди продовжували падати снаряди...

Помітивши втечу дитини, сусіди звернулися до поліції. Дістатися місця ймовірного перебування Богдана було майже неможливо, оскільки район, де мешкав хлопчик, продовжував прострілюватись рашистами, а шляхи до нього було зруйновано. Але поліцейські, не гаючи часу, все одно вирушили в рятувальний рейс. До складу екіпажу увійшли начальник відділу превенції, парамедики, працівник служби у справах дітей.

Частину дороги команда рятівників подолала пішки, залишивши броньоване авто неподалік. Згодом поліцейські розшукали Богдана. Вони допомогли осиротілій дитині зібрати речі, вивезли з небезпечного району та нагодували. Втамувати душевний біль хлопчику допомагав постійний помічник поліцейських — такса Рем.

Тепер, після порятунку, Богданчик житиме в безпеці. Дитину забере до себе рідна тітка.

ТИМ ЧАСОМ

У Дніпрі унаслідок ракетного удару, завданого по місту військами рф, загинули та зазнали поранень люди, сталася пожежа на автозаправці, спричинивши знищення й пошкодження будівель та автівок. Вагітна жінка, яка заїхала на АЗС, згоріла в машині живцем. Загинув і оператор автомийки. Попередньо, двох жінок та двох чоловіків поранено. Усіх постраждалих ушпиталено.

Пожежу, що виникла після падіння уламків ракети на площі триста квадратних метрів, оперативно ліквідували підрозділи ДСНС.

Донецька область.