Голова Верховної Ради України Володимир Рибак на чолі парламентської делегації відвідає з офіційним візитом Канаду 24—27 листопада.
Програмою візиту передбачена зустріч Голови Верховної Ради України В. Рибака з Генерал-губернатором Канади Девідом Джонстоном.
В. Рибак також проведе ряд зустрічей у парламенті Канади — зі Спікером Палати громад Канади Ендрю Шіром, зі Спікером Сенату парламенту Канади Ноелєм Кінселлою, з лідером офіційної опозиції у парламенті Канади, керівником Нової демократичної партії Томасом Малкером.
Керівник українського парламенту також відвідає засідання Палати громад парламенту Канади.
У рамках офіційного візиту Голова Верховної Ради України зустрінеться з мером столиці Канади — міста Оттава Джоном Ватсоном, з міністром з питань імміграції та громадянства Канади Крісом Александером, з міністром з питань соціального розвитку та багатокультурності Канади Джейсоном Кенні.
В. Рибак поспілкується з президентом Конгресу українців Канади Павлом Ґродом, виконавчим директором Конгресу українців Канади Тарасом Залуським та іншими керівниками конгресу і візьме участь у церемонії вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932—1933 років в Україні.
Українська парламентська делегація також візьме участь у церемонії покладання квітів до пам’ятника Т. Г. Шевченка та до монументу вшанування пам’яті канадців, які загинули під час військових дій.
Прес-служба Верховної Ради.