Цей важливий для міста документ підготовлено за допомогою консультаційного супроводу експертів Програми «U-LEAD з Європою». Він показує привабливе для бізнесу обличчя Ковеля, міста, яке розташоване на пере-хресті важливих міжнародних шосейних і залізничних магістралей, має давні ділові зв’язки з багатьма європейськими державами.

«Інвестиційний паспорт Ковельської міської громади є ключовим маркетинговим інструментом для роботи з інвесторами. Нині це вимога часу», — відзначив міський голова Ігор Чайка.

До створення такого документа разом з працівниками виконавчого комітету активно долучалися експерт з регіо-нального розвитку Програми «U-LEAD з Європою» Зеновій Сірик та керівник Волинського регіонального офісу Програми Анатолій Пархомюк. Під час презентації онлайн вони зауважили, що паспорт допоможе Ковельській громаді бути прозорою для інвесторів, бачити ресурс, яким вона володіє та вміти грамотно його презентувати.

Дасть змогу зорієнтуватися в привабливості Ковеля і розділ «Інвестиційні можливості» на офіційному сайті міста, де розміщено сам паспорт, дорожню карту інвестора та більш детально надано інформацію про кожен з інвестиційних об’єктів.

«Важливо підтримувати бізнес, розвивати його, сприяти у створенні індустріальних парків, локацій бізнесу та залучення інвестицій. І в цьому я готовий вам допомагати», — сказав на заході народний депутат України Валерій Стернійчук.

Волинська область.

Фото із сайту Ковельської міської ради.