Так він із підприємця, який уже мав власний бізнес, перетворився на кулеметника 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади.

Як розповіли у службі зв’язків з громадськістю підрозділу, Олександр родом з Херсонщини, але останні роки жив у Запорізькій області.

«На власні очі бачив усі безчинства «асвабадітєлєй». Вони ввірвалися у наше місто, грабували, ґвалтували жінок, вбивали мирних людей лише за те, що вони мали рідних чи знайомих у ЗСУ», — згадує хлопець життя в окупації.

Він зміг виїхати на підконтрольну Україні територію — де одразу вступив до лав Збройних Сил України. І нині разом зі своїми побратимами знищує російсько-окупаційні війська, крок за кроком визволяючи рідні землі. Виконувати доводиться досить відповідальні завдання.

«Кулемет має більший калібр, ніж автомат, сильнішу вогневу міць, і від мене як кулеметника інколи залежить не тільки виконання бойового завдання, а й життя моїх товаришів. Кулеметні черги вгамовують противника, а піхота в цей час має можливість просуватися вперед», — розповідає десантник.

Олександр дуже пишається своїм підрозділом. Каже, що саме завдяки сміливості та рішучості його побратимів вдалося визволити значну кількість українських земель.

«Нині тут, на Луганщині, хлопці роблять неможливе. «Зеленка» зійшла, противнику досить добре видно будь-які переміщення і піхоти, і техніки, але ми настільки стрімко, можна сказати зухвало, вриваємося на передові позиції ворога та даємо бій, що в них не залишається жодного шансу протистояти нам», — ділиться захисник.

Олександр упевнений у перемозі українців: «Наша країна об’єдналася у спільній боротьбі, і це робить нас нездоланними. Ми сильна нація, нація героїв».

Дніпропетровська область.

Фото 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади.