Студенти Тернопільського національного економічного університету прийшли на Театральний майдан, щоб залишити своє послання пам’яті нащадкам.

— І через сто років українці мають пам’ятати про жахливий Голодомор 1932—33 років. Цим посланням ми хочемо нагадати майбутнім поколінням, щоб не забували вшановувати пам’ять мільйонів, які загинули від голоду, — каже Ірина Зіньчук.

— Наше звернення надішлемо до Києва, де його об’єднають з посланнями з інших регіонів і залишать для наступних поколінь, — підтримує дівчину Максим Фещук.

А ще молодь Тернополя візьме участь в акції «Сопричастя». Її організатори закликають молодих людей, яким виповнилося 18 років і які не мають медичних протипоказань, долучитися до акції і попостити 33 години: з сьомої ранку 22 листопада до шістнадцятої години 23 листопада.

«Сопричастя» організували десять років тому члени Тернопільської міської організації Спілки української молоді (СУМ) і «СУМівці» з Австралії. За цей час участь в акції взяли молоді люди в Україні, Грузії, Великобританії, Італії, Словаччині, США та інших країнах.

Тернопільська область.

Послання пам’яті пишуть Ірина Зіньчук і Максим Фещук.

Фото автора.