Перебуваючи в районі ведення бойових дій, Володимир Зеленський відвідав передові позиції однієї з механізованих бригад, яка протистоїть ворогу на підступах до Бахмута. Глава держави заслухав доповідь командира про оперативну обстановку, матеріально-технічне забезпечення військовослужбовців та пропозиції щодо подальших дій.

«Фортеця Бахмут. Наші. Непокірні перед ворогом. Своєю хоробрістю ви доводите, що ми вистоїмо і свого не віддамо. Україна пишається вами. Я пишаюсь!» — наголосив Президент, звертаючись до українських захисників.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв, які назавжди залишилися на полі бою.

Володимир Зеленський подякував військовослужбовцям за мужність, стійкість та міцність, яку вони демонструють у відбитті ворожих атак і захисті міста Бахмута.

Воїни механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових, танкових, артилерійських та аеромобільних підрозділів отримали з рук Президента державні нагороди.

Повертаючись з Донбасу, Володимир Зеленський закликав усіх підтримати нашу Українську Фортецю, якою є Бахмут — пошматований, але нескорений — і його захисників.

«Ми будемо робити все можливе й неможливе, очікуване й неочікуване, щоб у наших героїв було все необхідне для перемог. Для тих результатів, яких очікують усі українці», — зазначив Глава держави.

Фото: president.gov.ua