Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу в парламенті наголосив, що наразі триває доопрацювання двох євроінтеграційних законопроектів, які ще належить ухвалити — про прокуратуру та про лікування засуджених за кордоном, у робочих групах. І вже є серйозні напрацювання у цьому плані. «Поступово ми виконуємо всі домашні завдання, які було прописано між ЄС і Україною, правда, реакції у відповідь з боку ЄС я практично не бачу», — сказав О. Єфремов. При цьому він наголосив, що Україна зіткнулася з доволі серйозними ризиками економічного характеру, однак на всі запитання до представників місії Кокса—Квасневського він не почув жодної практичної відповіді, а лише одне — що ми повинні прийняти закон про лікування засуджених за кордоном. Лідер регіоналів зауважив, що від того, коли робочі групи приймуть узгоджені рішення, залежатиме, коли буде винесено в сесійну залу ще два європейські законопроекти — у п’ятницю чи наступного тижня парламент збереться на позачергове засідання.

Лідер фракції Партії регіонів Олександр ЄФРЕМОВ:
«Людей нині турбує не лікування засуджених за кордоном, а зовсім інше: що на сході України зупинено всі заводи, що багато громадян України не можуть перетнути кордон із Російською Федерацією, щоб не втратити робочі місця та не були збільшені комунальні платежі».
О. Єфремов також запевнив, що ложу  преси не буде відгороджено склом. Він повідомив, що особисто звернувся до Голови Верховної Ради, щоб цього не робити. «Без вільної преси та без контролю журналістів за депутатами ми не побудуємо вільне суспільство», — сказав лідер регіоналів, водночас закликавши журналістів стежити за тим, щоб серед них не виявилося провокаторів, які можуть щось скинути на голови депутатів.
Водночас лідер фракції «УДАР» Віталій Кличко в інтерв’ю журналістам у кулуарах парламенту назвав п’ятницю останнім днем для можливості ухвалити євроінтеграційні закони. Він відзначив, що в сесійній залі, незважаючи на декларації, що європейські закони є пріоритетами для України, Партія регіонів не дає голоси. «Складається комічна ситуація: з одного боку, Партія регіонів декларує євроінтеграцію, з другого боку, повністю саботує голосування і прийняття законів, які є ключовими для підписання угоди, — сказав Кличко». 
У свою чергу, представник місії Європарламенту Олександр Квасневський на виході з Верховної Ради заявив журналістам, що шанси на підписання договору про асоціацію з ЄС ще є. «Робота місії триває, шанси на підписання договору про асоціацію з ЄС ще є», — сказав він.