Із керівниками окупаційної влади він святкував свій день народження. Три снаряди влучили точно в ціль.

Депутат держдуми алєксєй журавльов, який перебував у «Шеш-Беші», розповів, що обстріл розпочався через 10 хвилин після приїзду глави уряду днр віталія хоценка. Один чоловік загинув, кілька поранених.

«Десь близько восьмої вечора було кілька гостей та соратників дмітрія олеговича. Він святкував день народження. Три прильоти, точно в ціль», — розповів депутат ТАРС.

Рогозін (на знімку) у 2014-му заявляв, що він мріє воювати в окопах на Донбасі, а опинився в дорогому готелі та ресторані, де за пиятикою дістав поранення в районі сідниць, стегна і голови.

За словами помічника рогозіна, один з осколків потрапив у хребет і ще не вилучений. Артилерійський удар мав цілеспрямований характер. Було використано 155-мілімітрову самохідну французьку установку Caesar.

ТАРС повідомив, що обстріляли готель, де жили військові радники, окрім рогозіна поранений глава уряду днр віталій хоценко.

«Це була робоча зустріч у вузькому колі та у спокійній обстановці після повернення з наших добровольчих підрозділів. У цьому готелі ми жили усі останні місяці. Близько 19.45 сталося кілька високоточних влучень, у тому числі у місце, де ми безпосередньо перебували», — написав рогозін у своєму телеграм-каналі. Він припустив, що хтось злив інформацію. Протягом восьми років цей ресторан жодного разу не обстрілювали.

У листопаді рогозін, який після звільнення з «розкосому» залишився без посади, організував групу воєнних радників «Царські вовки», яка займалася підтримкою підрозділів самопроголошених «днр» і «лнр». Його вважали улюбленцем путіна, пророчили посаду заступника глави адміністрації президента.

У російських ЗМІ зазначають, що блискуче спрацювала українська розвідка. Артилерійський удар завдали через 10 хвилин після появи на бенкеті глави уряду самопроголошеної «днр».
Не виключено, що до обстрілів ресторану «Шеш-Беш» причетні самі росіяни, які бачать у рогозіні конкурента за владу в кремлі.

Фото з відкритих джерел.