Снайперка Євгенія Емеральд та її наречений, воїн Євген Стипанюк.

Фото з сайту https://tabloid.pravda.com.ua

А якщо на рушничок щастя стають молодята у військових одностроях та ще й у фронтових умовах, — це стає сенсацією!..
Втім, самі наречені, які пов’язали свої долі, попри те, що навкруги свистять кулі та розриваються снаряди, нічого дивного у своєму рішенні укласти шлюб не бачать. Вони просто радіють своєму щастю, цінують кожну мить взаємного кохання, і тепер їхні серця наповнює ще більша жага Перемоги та Миру. Бо це віднині — не особисте прагнення окремо взятої людини, а щось набагато більше. Це — зміст і сенс нової сім’ї, якій належить жити у затишній домівці, невтомно працювати, народжувати й ростити діточок, — якби ж не війна!.. І тепер бажання бити лютого ворога, гнати його в шию з рідної землі, звільняти від окупантів іще більше наших українських міст і сіл посилюється в рази, — аби новонароджена сім’я якомога скоріше відчула усю повноту взаємної радості та гармонії.

«Ідеальнішого весілля і уявити не могла», — промовила наречена-снайперка

Українські військові — снайперка Євгенія Емеральд і Євген Стипанюк познайомилися на війні. Невдовзі вони зрозуміли, що не можуть одне без одного. На передньому краї бойових дій згодом зіграли і весілля. Ця урочиста подія відбулася у День захисників та захисниць України. Тож тепер жовтнева дата для подружжя набула свого родинного змісту.

«Сьогодні я стала офіційно дружиною військового. Це відбулося на передовій, і нас розписав генерал ЗСУ. Ідеальнішого весілля я і уявити не могла!» — написала в Інстаграмі Євгенія Емеральд.

Нещодавно офіцерка-снайперка й дружина військового повідомила своїм підписникам, що чекає на поповнення в їхній родині. Євгенія тепло звернулася до свого чоловіка. У мережі вона також підтримала дружин військових і розповіла, як протікає її вагітність.

«Мій красень ЗСУ. Чекаю на тебе кожен день, — зазначає Євгенія Емеральд. — Розумію всіх жінок України, чиї кохані чоловіки на фронті. Це так важко, що неможливо передати словами. Тож цінуйте кожну хвилинку, кожну мить, коли ви можете поспілкуватися і побути разом.

ПС: в мене цікава вагітність... Дуже активна, з розлукою з коханим, з погрозами (від рф. — Ред.) і з неймовірними людьми і підписниками поруч».

У найважчі часи народжуються найсильніші

Дві пари військовослужбовців 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого побралися в один і той самий день. Шлюб був зареєстрований в одному з міст Донеччини 12 червня, на Трійцю, і ця подія стала незабутньою для всієї Князівської бригади.

Обидві пари наречених, Віталій і Крістіна та Володимир і Христина, зустрілися на покохали одне одного на фронті. Оскільки укладення шлюбу проходило у воєнних умовах, то їхні рішення поєднати свої долі в районі ведення бойових дій офіційно зареєстрував командир Князівської бригади полковник Олександр Охріменко. Він і вручив молодятам весільні подарунки та квіти.

Звертаючись до наречених, котрі водночас — його бойові побратими, полковник Охріменко наголосив: «Для мене велика честь засвідчити ваше бажання стати родинами. Ваше кохання народилося у надзвичайно важкий для нашої держави час. Та кажуть, у найважчі часи народжуються найсильніші. Тому я впевнений, що й ваші почуття, переживши випробування війною, з легкістю здолають усі життєві негаразди!».

Від особового складу Князівської бригади командир побажав молодятам щастя, взаємоповаги та взаєморозуміння. А ще наказав їм народити славних козаків та козачок, які стануть гідним продовженням козацьких родів.

Таїнство вінчання для наречених провели капелани 14-ї бригади отці Ігор та Юрій, які наприкінці церемонії поблагословили молодят на довге та щасливе життя і вручили їм ікони. За святковий одяг наречені обрали українські вишиванки, замість вельону — вінок із квітів.

Приймали обидві пари вітання та подарунки й від голови місцевої ВЦА та побратимів і друзів, які прийшли розділити з ними святкову і радісну мить.

Були, як годиться на весіллі, і перший весільний танець, і коровай, і, звісно ж, фото на згадку!


Дві пари військовослужбовців Князівської бригади побралися в один і той самий день.

Фото зі сторінки 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

На рушничок щастя стали у День гідності та свободи та в професійну дату ДШВ 

Сергій та Ганна — військовослужбовці десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Обидва воїни виконують бойові завдання на сході нашої країни. На рушничок щастя Сергій і Ганна стали у Слов’янському відділі державної реєстрації актів цивільного стану 21 листопада. Тепер для молодят ця дата — не тільки День гідності та свободи й їхнє професійне свято, яким є День десантно-штурмових військ ЗСУ, а й день народження їхньої молодої родини.

«У них своя унікальна історія, історія кохання. Їх об’єднує любов, бажання бути разом та зберегти одне одного», — повідомили працівники Слов’янського відділу ДРАЦС, які провели церемонію укладення шлюбу.

Бойові побратими, військове командування та представники влади тепло привітали молодят із визначною подією в їхньому житті та побажали їм щасливого, мирного життя.

«Світло завжди перемагає, і ми переможемо! — казали присутні. — Війна — не перепона для створення сім’ї, і українці це довели. Перемога буде за нами! Слава Україні!».


Військовослужбовці десантно-штурмових військ Сергій та Ганна у день їхнього весілля.

Фото зі сторінки Слов’янського відділу ДРАЦС Краматорського району Донецької області у Фейсбуці.