Вона складається з трьох комплектів: штани вітровологозахисні, куртка вітровологозахисна та утеплювач куртки, який може одягатись окремо, коли на вулиці не дуже холодно. Взуття укріплене міцною кевларовою устілкою, яка захищає від проколів та осколків, також укомплектовано утепленою устілкою і запасною парою шнурівок.

Виробництвом форми та взуття займалися місцеві підприємства «Едельвіка» та «IKOS». Загалом Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» із перших днів війни докладає максимум зусиль, аби допомогти військовослужбовцям і всім людям, які постраждали від повномасштабного вторгнення, зокрема переселенцям. Однак пріоритетом є саме підтримка Збройних Сил, зауважила голова правління фонду Катерина Шкльода. «Ми передавали й передаємо автомобілі, дрони, бронежилети, каски, турнікети, приціли, відеокамери, рації, далекоміри тощо.

Зараз передаємо чергову партію зимової форми-трійки та зимового взуття. Маємо дуже гарні відгуки від військовослужбовців, які отримали цю форму та взуття раніше.

Вони зарекомендували себе в окопах як зручні, комфортні, якісні й такі, що відповідають усім стандартам ЗСУ», — наголосила Катерина Шкльода, додавши, що це лише друга партія із п’яти тисяч замовлених комплектів.

Фото зі сторінки у Фейсбуці Ігоря ПАЛИЦІ.