Так кажуть про снайпера із позивним «Чорний» та його бойових колег-побратимів із 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади.

Як розповіли у підрозділі, з початком війни «Чорний» залишив удома родину та власний бізнес і став на захист країни, опанувавши одну з найповажніших військових спеціальностей.

«З дитинства мріяв стати снайпером, але доля складалася інакше. Події, що розгорнулися в країні у лютому минулого року, змінили життя кожної української родини, і я не виняток. Тепер у моїх руках не ремонтні ключі, а «бойова подруга» — снайперська гвинтівка», — каже захисник.

Він із захопленням розповідає про свою спеціальність, про навчання в школі снайперів, про бойових побратимів та їхній вклад у наближення Перемоги. Вважає, що стати снайпером складно, але це справа посильна. Головне — розуміти, наскільки це важливо. А в цьому підрозділі бійці це розуміють добре.

«У свій приціл ми бачимо не людей, а вбивць, ґвалтівників, терористів та мародерів — такі вони бійці недоімперії. Ми згуртовані, вмотивовані та єдині. Боремося за своє, за майбутнє, за найдорожче — волю та державу. І виборемо, це лише питання часу», — впевнений снайпер.

Фото 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади.