«Допомогу Збройним Силам України та ВПО організовуватиму до Перемоги України», — на цьому наголосив народний депутат України, голова Луганської обласної організації політичної партії «Слуга народу» Олексій Кузнєцов (на знімку), підбиваючи підсумки року, що минув, та визначаючи плани подальшої діяльності.

«Для мене, як і для будь-кого зі співгромадян, час завмер на даті 24 лютого, яка змінила і життя кожного конкретного українця, і життя родин, трудових колективів, громадських спільнот. До нападу росії на Україну ми разом із колегами-парламентаріями встигли розглянути та прийняти важливі законопроекти, продовжували працювати над реформуванням та розвитком країни, а мої колеги по політичній силі «Слуга народу» у місцевих радах на Луганщині встигли запропонувати низку актуальних та корисних ініціатив», — зазначив Олексій Кузнєцов.

І хоча, за словами народного депутата, очолюваній ним Луганській обласній організації партії «Слуга народу» через вторгнення військ рф не вдалося продовжити роботу з розбудови краю, що була до того часу активною й плідною, — натомість команда під його керівництвом від самого початку війни організовувала допомогу Збройним Силам України та мешканцям Луганщини, хоч би де  вони були.

Олексій Кузнєцов підкреслив: попри те, що майже вся Луганська область поки що в окупації, а представники його команди є вимушеними переселенцями, робота у 2022 році була продуктивною.

«Амуніція, дрони та автівки нашим захисникам та захисницям, гуманітарна допомога для мешканців Луганської області, масові заходи на підтримку ЗСУ та ВПО — це те, що активно та результативно я разом із представниками «Слуги народу» Луганщини ініціював упродовж 2022 року. Також для залучення допомоги нашій державі від міжнародних партнерів здійснювалась активна співпраця з представниками влади та бізнесу країн-партнерів. І ця робота, незважаючи на всі труднощі воєнного часу, буде продовжена у 2023 році. До нашої Перемоги, деокупації Луганщини та відновлення регіону», — запевнив Олексій Кузнєцов.

Говорячи про плани на 2023 рік, народний обранець підтвердив, що тепер усі ми маємо дві цілі: вижити та перемогти противника у цій війні. Війні за нашу Батьківщину, за вільне від російської окупації життя наших дітей.

«Ми маємо й надалі єднатися у нашій боротьбі», — акцентував парламентарій.

Фото з відкритих джерел.