«Ми всі рішуче налаштовані на вступ до ЄС і готові виконувати всі вимоги та працювати на політичному рівні, аби Україна стала повноправним членом Європейського Союзу», — наголосив Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко (на знімку) в ефірі національного телемарафону «UА разом».

«Виконати всі вимоги Єврокомісії за один день неможливо, але ми будемо працювати над тим, аби це було ефективно. Закони та євродирективи будемо імплементувати в наше законодавство», — за-
значив Олександр Корнієнко.

Перший віце-спікер акцентував, що Верховна Рада України має визначальну роль в цьому — ухвалити основні законопроекти: «Ми налаштовані виконувати всі формальні вимоги у повній координації з відповідними структурами: Єврокомісією, Радою Європи, Венеційською комісією».

«Ми потужна команда на чолі з Президентом України Володимиром Зеленським, яка працює на євроінтеграційному шляху, аби максимально доносити ту позицію, яка зараз є в суспільстві», — зауважив він, додавши, що у жодній країні Європи напередодні вступу до ЄС не було 85 відсотків громадян «за» вступ, як це нині є в Україні.

«І наші захисники та захисниці зараз борються за незалежність, суверенітет та свободу України, за майбутнє, яке бачимо саме разом з Європою», — резюмував Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко.

Прес-служба Апарату Верховної Ради України