11 місяців. 335 днів повномасштабного вторгнення. Майже 9 років військової агресії рф щодо України. Кожен із нас веде відлік, який має закінчитися Перемогою України по всій території незалежної держави, кордони якої було визнано 1991 року. Про це написав Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко у своєму вчорашньому дописі у Фейсбуці.

«Разом з колегами зустрілися з депутатами Бельгії під модерацією голів двох комітетів: з питань оборони і закордонних справ.

Ми вдячні за продуктивний діалог із Бельгією та підтримку Українського народу, що дає нам надію на подальше поглиблення відносин.

Я сьогодні сказав під час зустрічі, що у 2014 році відбулася недостатня реакція світу на початок збройної агресії росією й це дало розвиток подій далі — майже рік повномасштабного вторгнення, окупація українських територій, терор мирного населення, вбивства та жорстокість із боку росії.

Хочемо, щоби війна закінчилася так, як вона має — Перемогою України, збереженням наших кордонів, визнаних світом, і щоби кожен винний за цю війну поніс відповідальність за скоєні злочини», — підкреслив Перший заступник глави парламенту.