«Атаки на цивільне населення, обстріли лікарень, шкіл, дитячих садочків та житлових будинків... 11 місяців поспіль росія прагне зруйнувати спокій українських сімей. Кожна оселя, в яку поцілила російська ракета, жила мирним життям. Сьогодні воно нищиться... Нищиться просто тому, що так забажала країна-терорист, країна-нелюд, країна-вбивця». Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук.

«Демократичний світ має визнати росію державою-терористом, визнати дії росії геноцидом Українського народу, створити спеціальний трибунал за злочин агресії проти України, виключити рф з ООН та з усіх міжнародних організацій. Світ має зупинити російський терор!» — наголосив глава парламенту. 

А Україні потрібно більше зброї!

Для захисту і для Перемоги, впевнений Руслан Стефанчук.

Корупцію ніхто не толеруватиме

Корупцію, у жодному її прояві, толерувати ніхто не буде. Поблажок не буде. Ні для кого. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук.

«Моя позиція і особиста, і як Спікера єдиного законодавчого органу в Україні дуже проста: якщо вину посадовця буде доведено у законний спосіб, то він/вона, незалежно від його/її політичної, посадової чи будь-якої іншої приналежності, має отримати максимальне покарання, передбачене Кримінальним кодексом України.

Сьогодні кожен небайдужий громадянин України віддає останнє заради підтримки армії. І це просто неприпустимо, щоб хтось із чиновників примудрявся «заробляти» на цьому.

Ніхто не має права підривати довіру суспільства до того, що робить держава і народ задля нашої спільної Перемоги. Це найгірший спосіб диверсії, який може бути в тилу і який неодмінно має бути покараний у справедливий і законний спосіб», — зазначив Руслан Стефанчук.