На волонтерській «службі» журналісти видання з 2014 року — купляли і передавали у підрозділи шоломи, берці, камери для безпілотників, теплий одяг, медикаменти тощо. Долучилися газетярі і до збору коштів на закупівлю дронів для ЗСУ.

Ще на початку війни «Голос України» започаткував акцію «Різдво в окопі», до якої долучилися народні майстри, котрі виготовили для бійців понад сотню дідухів — оберегових новорічних дерев із соломи, які нагадували військовослужбовцям про рідну домівку і про те, що на них чекають вдома. Ці дідухи волонтери і капели доставляли у Маріуполь, Волноваху, Авдіївку, Мар’їнку, у госпіталі. Цього року обереги, які виготовила майстриня з селища Комишня Полтавської області Світлана Денисова, журналісти передали героїчному «Азову».

Серед підрозділів, що вже стали рідними для колективу газети, — 14-та ОМБр імені князя Романа Великого. Днями журналісти з побажаннями якнайскорішої Перемоги надіслали бійцям бригади чергову посилку — мед, сало, каву, шоколад, цукерки та інші смаколики (на знімку).

«Вдячність колективу редакції газети «Голос України», який постійно піклується про наших воїнів та передає їм допомогу. Дорогі друзі — уклін вам!» — написав у відповідь на надісланому з передової вимпелі підрозділу бригади її командир.

«Разом до Перемоги! Тримаємо стрій!» — кажемо ми.

Фото Олега ГАНЖІ.