Як розповіли у службі зв’язків з громадськістю підрозділу, до повномасштабного вторгнення чоловік працював на АЗС і навіть не уявляв себе у військовій формі. Водночас дуже захоплювався художніми та документальними кінокартинами, де головними героями були саме снайпери. І тому на початку війни майбутній «Зевс» звернувся до центру комплектування вже з чіткою позицією — тільки снайпером у десантно-штурмові війська.

«Коли перші ворожі ракети вдарили по нашій країні, прийшло усвідомлення того, що настав час змін не тільки в моєму особистому житті, а час змінити перебіг історії — покінчити з цією багатовіковою війною, з імперією зла», — каже «Зевс».

Після того, як отримав спеціальну підготовку, його було направлено до одного з найславніших підрозділів легендарної повітрянодесантної бригади.

«Щасливий від того, що маю змогу бути дотичним до новітньої історії нашої держави. Робота снайпера — важка, потребує певних умінь та навичок, а головне — регулярних тренувань. Але розуміння того, що прикриваєш своїх побратимів, що можеш урятувати їхнє життя, надихає й додає сил», — вважає він.

Захисник упевнений, що Перемога нашої країни залежить від кожного українця, від нашої згуртованості, сили та віри: «Головне — не зупинятися і не опускати руки. Хоч би як було важко, хоч би які випробування стояли на нашому шляху — вперед і тільки вперед, до щасливого, мирного життя України».

Дніпропетровська область.

Фото 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади.