Цього року Сумське обласне відділення Національного олімпійського комітету України активізувало свою діяльність в рамках всеукраїнських акцій НОК «Олімпійський куточок» та «Олімпійська книга».

Голова відділення, срібна призерка Олімпійських ігор з біатлону Олена Петрова (на знімку) разом зі стипендіатом Валерієм Могиленком, директором обласної ДЮСШ Юрієм Біланом та іншими членами осередку особисто приїздили на місця та відзначали школи, які були найактивнішими в розбудові спортивного руху.

За словами представників відділення, така система передання комплектів олімпійської літератури та спортивного інвентарю покращує взаємовідносини між осередком, методистами та директорами шкіл, а також сприяє тісній співпраці.

Днями Олена Петрова разом з Юрієм Біланом завітали до п’ятнадцяти шкіл області, вручивши їм відповідні олімпійські сувеніри. Почесні гості стали свідками найрізноманітніших естафет та презентацій дитячої творчості. Щоразу свято закінчувалось загальним фото на згадку та роздачею автографів віце-чемпіонкою Олімпіади, знаменитою біатлоністкою Оленою Петровою.