Сьомий турнір з футболу серед ветеранів, присвячений пам’яті відомого футболіста, уродженця Тересви Юрія Приймака, відбувся на стадіоні цього селища за підтримки народного депутата України Василя Петьовки.
Свого часу започаткував турнір племінник спортсмена Йосип. Він розповів, що Юрій Приймак народився 1937 року у багатодітній родині. Під час служби в армії у 1950-х роках грав за СКА (Одеса), потім його запросили до московського ЦСКА. Спортивну кар’єру продовжив у ворошиловградській «Зорі», за яку виступав упродовж десяти років. Також тренував місцеву команду «Авангард».
— За допомогу у проведенні цього турніру хочу подякувати народному депутату Василеві Петьовці. Сподіваємося, що й надалі футбольні традиції Тересви розвиватимуться за його підтримки, — сказав Йосип Приймак.
У футбольних баталіях взяли участь чотири команди: «Спартак» (Тячів), «Беркут» (Бедевля), «Авангард» (Тересва), «Ялинка» (Великий Бичків). До речі, основний час фінальної  зустрічі завершився внічию. 
Переможця визначили післяматчеві пенальті — з рахунком 4:3 перемогла «Ялинка». 
Другими стали ветерани «Беркута». Третє місце розділили команди Тересви і Тячева.
Учасників змагань від імені народного депутата України привітали його помічники Степан Хома та Михайло Штефко і вручили спортсменам грамоти і пам’ятні кубки. А гравці Роман Сабослай, Василь Форвальд, Василь Михальчук, Мирослав Мокан та Іван Гольцбергер отримали цінні подарунки.
Тячівський район.
Закарпатська область.