Баскетбол. Чемпіонат країни. Суперліга. «Кривбас» (Кривий Ріг) — «Будівельник» (Київ). 64:71 (18:16, 13:20, 21:15, 12:20).
«Донецьк», «Хімік» (Южне) — по 5 перемог, «Азовмаш» (Маріуполь), «Говерла» (Івано-Франківськ) — по 4, «Одеса», «Ферро-ЗНТУ», «Будівельник», «Кривбас» — по 3, «Політехніка-Галичина», «Миколаїв», «Київ» — по 2, «Дніпро» (Дніпропетровськ), «Черкаські Мавпи» — по 1, «Дніпро-Азот» (Дніпродзержинськ) — 0.
Волейбол. На сайті Європейської конфедерації волейболу оприлюднено календар 3-го раунду відбірного турніру чемпіонату світу-2014, в якому беруть участь і жіноча, і чоловіча збірні України. Матчі вирішального раунду, де змагатимуться 20 команд у п’яти групах, відбудуться 3—5 січня 2014 року, повідомив офіційний сайт Федерації волейболу України.
До фінальної частини ЧС-2014 серед жінок (Італія) вийдуть переможці кожної з п’яти груп, а також дві команди, які матимуть найкращі показники серед тих, хто посів другі  місця.
Група І. Анкара (Туреччина). 3 січня. 17:30. Румунія — Україна. 4 січня. 15:00. Туреччина — Україна. 5 січня. 18:00. Кіпр — Україна.
У чоловіків фінальна частина відбудеться в Польщі. Туди також потраплять переможці кожної з п’яти груп, а ще команда, яка матиме ліпші показники серед тих, хто посів другі місця.
Група М. Попрад (Словаччина). 3 січня. 21:30. Фінляндія — Україна. 4 січня. 18:30. Словаччина — Україна. 5 січня. 18:30. Греція — Україна.
Біатлон. Віта Семеренко, швидше за все, пропустить перший етап Кубка світу, який стартує в Естерсунді (Швеція) 24 листопада. Про це розповів державний тренер збірної України з біатлону Євген Колупаєв:
— Жодних зривів у нас не було, великих проблем теж, хіба що дрібні травми. Щоправда, трохи прихворіла Віта Семеренко, лікар її не відпустив. Але, думаю, незабаром вона приєднається до збірної. Перший етап Віта, ймовірно, пропустить, однак це не катастрофа. Можливо, для виступу на Олімпіаді це навіть буде плюсом.
Хокей. Регулярний чемпіонат КХЛ. «Нєфтєхімік» (Нижньокамськ) — «Донбас» (Донецьк). 2:0 (1:0, 0:0, 1:0).
Бокс. Росіянин Олександр Повєткін досі хоче реваншу від Володимира Кличка. Про це він розповів в інтерв’ю одному з українських телеканалів:
— Чи хочу я матчу-реваншу? Обов’язково. Прагну створити команду, з якою проведу два-три поєдинки. Мені потрібно знову дійти до Володимира і провести з ним ще один бій. Тому хочу боксувати з усіма найсильнішими, з усіма, хто перебуває в десятці, щоб швидше пройти шлях до бою за звання чемпіона світу.

Футбол. Контрольні матчі національних збірних. Аргентина — Боснія. 2:0. Росія — Корея. 2:1. Словенія — Канада. 1:0. Ліхтенштейн — Естонія. 0:3. Мальта — Фарерські острови. 3:2. Норвегія — Шотландія. 0:1. Туреччина — Білорусь. 2:1. Гібралтар — Словаччина. 0:0. ПАР — Іспанія. 1:0. Нідерланди — Колумбія. 0:0. Австрія — США. 1:0. Польща — Ірландія. 0:0. Бельгія — Японія. 2:3. Англія — Німеччина. 0:1. Киргизстан — Азербайджан. 0:0.