Напередодні підприємство відвідала делегація у складі студентів трьох факультетів: біолого-технологічного, ветеринарної медицини та агротехнологій і природокористування. Очолили її три декани. Під час візиту було презентовано нову магістерську програму СНАУ «Вольєрне утримання мисливських тварин».

Підприємство «Червус» діє у Конотопському районі. Його назва в перекладі з латини означає «Олень», а в області воно відоме як «оленяча ферма». Під час візиту йшлося про практичну підготовку студентів та допомогу їм в опануванні новою спеціальністю.

Власник ферми з розведення благородних оленів Дмитро Русанов вважає, що вольєрне утримання мисливських тварин — це надзвичайно перспективна справа, тому започаткування в університеті відповідної освітньої програми на часі. «Потрібно, щоб ви не просто прийшли на підприємство та виконували те, що скажуть, — звернувся він з настановою до студентів. — Ви повинні дуже добре розумітися на своїй справі. Зараз усі просять хороших спеціалістів, а щоб стати таким, необхідно накопичити чималий досвід».

Сумська область.

Фото з сайту snau.edu.ua